Ogólnopolski Konkurs Plastyczny na znaczek XX Pielgrzymki Rodziny Szkół im. Jana Pawła II na Jasną Górę

Zapraszamy do udziału w ogólnopolskim konkursie plastycznym na znaczek XX Pielgrzymki Rodziny Szkół im. Jana Pawła II na Jasną Górę. Organizatorem konkursu jest Zespół Szkół w Jasionce im. Jana Pawła II, 36-002 Jasionka 301.  Konkurs przebiegać będzie pod hasłem przyszłorocznego Dnia Papieskiego: „TOTUS TUUS”. W konkursie przewidziano bardzo atrakcyjne nagrody. Nagrodą główną jest  wycieczka do Rzymu. Laureaci konkursu otrzymują również wpis o osiągnięciach na świadectwie szkolnym.  Konkurs ma charakter otwarty, mogą w nim brać udział zarówno szkoły należące do Rodziny Szkół im. Jana Pawła II, jak i inne które chcą w nim wziąć udział.

Uwaga!

Nowy termin nadsyłania prac konkursowych!!!

W związku z zawieszeniem zajęć w szkołach i przedszkolach informujemy, że termin nadsyłania prac na Konkurs Plastyczny na znaczek XX Ogólnopolskiej Pielgrzymki Rodziny Szkół im. Jana Pawła II na Jasną Górę pod hasłem  „Totus Tuus” zostanie wydłużony na obecną chwilę o dwa tygodnie.

Nowe terminy konkursu

• Szkoły uczestniczące w konkursie przeprowadzają do dnia 14 kwietnia 2020 r. eliminacje wewnątrzszkolne, które wyłonią najlepszą pracę
  • Do 30 kwietnia 2020 r. najlepsze projekty wraz z kartą uczestnictwa zostaną przesłane do organizatora
  • Do dnia 20 maja 2020 r. komisja konkursowa powołana przez organizatora wyłoni zwycięzcę