Szanowni Państwo, chcąc zachęcić dzieci i młodzież do kreatywnego udziału w obchodach 100. rocznicy urodzin św. Jana Pawła II, a także pragnąc urozmaicić okres kwarantanny domowej, Muzeum Archidiecezjalne Kardynała Karola Wojtyły w Krakowie ogłasza Konkurs plastyczny na najciekawszą „Pocztówkę do Nieba” adresowaną do św. Jana Pawła II.

„POCZTÓWKA DO NIEBA”

To inicjatywa skierowana do dzieci i młodzieży w trzech kategoriach wiekowych:

Dzieci w wieku 4-6 lat, 7-10 lat oraz 11-15 lat

JAK TO DZIAŁA?

Należy zapoznać się z Regulaminem Konkursu dostępnym na stronie internetowej: https://archimuzeum.pl/ogloszenia/

Następnie stworzyć własną pocztówkę adresowaną do św. Jana Pawła II – technika dowolna (np. ołówek, kredka, pastele, farby plakatowe, wycinanki itp.). Z pomocą rodziców lub opiekunów należy wypełnić Formularz zgłoszeniowy dostępny na stronie internetowej: https://archimuzeum.pl/ogloszenia/

Zrobić zdjęcie lub zeskanować projekt pocztówki. Zdjęcie lub skan wraz z uzupełnionym Formularzem zgłoszeniowym należy przesłać drogą mailową na adres: kontakt@archimuzeum.pl

TERMIN PRZYJMOWANIA PRAC KONKURSOWYCH UPŁYWA 17.05.2020 O GODZ. 17:00

O wynikach Konkursu powiadomimy uczestników drogą mailową lub telefoniczną najpóźniej 20.05.2020